Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Hot Topic (More than 10 Replies) Site slow again? (Read 1674 times)
marlinguy
Frequent Elocutionist
*****
Offline


Ballards may be weaker,
but they sure are neater!

Posts: 12927
Location: Oregon
Joined: Feb 2nd, 2009
Site slow again?
Nov 25th, 2020 at 10:11am
Print Post  
Seems like the issues that caused this site to load slowly not long ago have come back again. At least for me it has. It took a good minute just to open the site yesterday, and the sane this morning. Moving around to open topics is equally slow.
  

(You need to Login or Register to view media files and links)
Back to top
 
IP Logged
 
kensmachine
Senior Forum Member
****
Offline



Posts: 416
Joined: Nov 21st, 2012
Re: Site slow again?
Reply #1 - Nov 25th, 2020 at 10:40am
Print Post  
it's have been slow for me for sometime I open 2 or 3 windows on here open a topic move to the next one's go back to the first one read it start a new one go to the next one it's a pain but it kind of works Ken
  
Back to top
 
IP Logged
 
Bulseyetom
Oldtimer
*****
Offline



Posts: 685
Location: Santa Maria, Ca
Joined: Oct 31st, 2010
Re: Site slow again?
Reply #2 - Nov 25th, 2020 at 11:14am
Print Post  
Slow for me as well  Undecided
  
Back to top
Twitter  
IP Logged
 
bobw
Senior Forum Member
****
Offline



Posts: 268
Location: NW, Iowa
Joined: Mar 19th, 2013
Re: Site slow again?
Reply #3 - Nov 25th, 2020 at 11:30am
Print Post  
Thanks guys, I thought it was just me again.  My pages are loading in 12-14 seconds or so, which it lots faster than when I was having issues before so wasn’t saying anything.  I think comments in Forum Help will get Josh’s attention.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Josh Borton
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 238
Location: Ohio
Joined: Apr 10th, 2004
Re: Site slow again?
Reply #4 - Nov 26th, 2020 at 7:15pm
Print Post  
The last 4 Posts were moved here from General Discussion [move by] Josh Borton.
  
Back to top
IP Logged
 
bobw
Senior Forum Member
****
Offline



Posts: 268
Location: NW, Iowa
Joined: Mar 19th, 2013
Forum Speed
Reply #5 - Nov 25th, 2020 at 11:35am
Print Post  
Josh,
I noticed last night thing were slowing down.  Taking 12-14 seconds for me to load a page this morning.  Under the gereral heading some others are discussing it.
Thanks
Bob
  
Back to top
 
IP Logged
 
Josh Borton
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 238
Location: Ohio
Joined: Apr 10th, 2004
Re: Site slow again?
Reply #6 - Nov 26th, 2020 at 7:16pm
Print Post  
Should be fixed, let me know if you still have issues will slowness.
  
Back to top
IP Logged
 
marlinguy
Frequent Elocutionist
*****
Offline


Ballards may be weaker,
but they sure are neater!

Posts: 12927
Location: Oregon
Joined: Feb 2nd, 2009
Re: Site slow again?
Reply #7 - Nov 27th, 2020 at 10:16am
Print Post  
Still taking forever to open up topics. And forever just to open up the site in general just now.

edit-Took nearly 30 seconds for this reply to post up.
  

(You need to Login or Register to view media files and links)
Back to top
 
IP Logged
 
bobw
Senior Forum Member
****
Offline



Posts: 268
Location: NW, Iowa
Joined: Mar 19th, 2013
Re: Site slow again?
Reply #8 - Nov 27th, 2020 at 10:32am
Print Post  
Josh,
It was running like normal for me last night after the fix but this morning I am slow again also.
Bob
  
Back to top
 
IP Logged
 
Josh Borton
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 238
Location: Ohio
Joined: Apr 10th, 2004
Re: Site slow again?
Reply #9 - Nov 27th, 2020 at 1:51pm
Print Post  
Yea, I can see that in the logs, about 9:40 this morning. I have tweaked some settings to see if that helps. Should be good again for now, but do let me know if you notice it slow down again.
  
Back to top
IP Logged
 
KFW
Senior Forum Member
****
Offline



Posts: 358
Location: Musselshell Mt.
Joined: Dec 18th, 2016
Re: Site slow again?
Reply #10 - Nov 27th, 2020 at 5:12pm
Print Post  
Yes my connection is real slow now also....3:12pm in montana.
kw
  
Back to top
 
IP Logged
 
Josh Borton
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 238
Location: Ohio
Joined: Apr 10th, 2004
Re: Site slow again?
Reply #11 - Nov 27th, 2020 at 6:12pm
Print Post  
Thanks for the notification. Found some a-hole pounding the site trying to make fake logins for spamming. blocked the IP, and everything went back to normal.

Edit: had to play Whack-a-spammer for a bit, but I think I got em all.
« Last Edit: Nov 27th, 2020 at 8:22pm by Josh Borton »  
Back to top
IP Logged
 
digitall423
Oldtimer
*****
Offline



Posts: 740
Location: Calhoun, TN
Joined: Aug 5th, 2005
Re: Site slow again?
Reply #12 - Nov 29th, 2020 at 6:35am
Print Post  
Been slow for me for days. Still slow. Reminds me of the old dial up days. Not fun.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Josh Borton
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 238
Location: Ohio
Joined: Apr 10th, 2004
Re: Site slow again?
Reply #13 - Nov 30th, 2020 at 9:02am
Print Post  
Digitall423,

The site is currently running fine. Your issue is that your ISP is not responding to reverse DNS lookups for you IP address. The site does a reverse DNS lookup for security reasons, and since your ISP does not respond to them, the site waits until a timeout period before continuing. This delays EVERYTHING on the forum if you are affected.

Unfortunately, there is nothing I can do to resolve this. Your ISP will need to fix their issue.

(You need to Login or Register to view media files and links)
  
Back to top
IP Logged
 
bobw
Senior Forum Member
****
Offline



Posts: 268
Location: NW, Iowa
Joined: Mar 19th, 2013
Re: Site slow again?
Reply #14 - Nov 30th, 2020 at 7:04pm
Print Post  
digitall, same problem I had.  Make sure when you talk to your ISP you have them test their system using this site otherwise you will not get much satisfaction, if they don’t they will tell you its the site causing the problem.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint